جمعه، 4 تير 1395

پرسش :

اینجانب دامپزشک هستم و امور درمانى حیوانات را انجام مى دهم؛ در صورت مراجعه افراد براي معالجه سگ ها و یا گربه هایشان، درآمد حاصل از درمان و معاینه این حیوانات چه حکمی دارد؟ نسبت به حیوانات ولگرد و یا زینتی چطور؟

پاسخ :
درمان سگ ها و گربه هایى که فایده مشروعى دارند، و گرفتن اجرت در مقابل آن مانعى ندارد. همچنین در مواردى که حیوانات ولگردى باشند که اگر کنترل نشوند مشکلاتى مى آفرینند. ولی در مورد سگ های زینتی جایز نیست.

منبع: makarem.ir