جمعه، 4 تير 1395

پرسش :

چنانچه شخصى چندین سال در اداره اى مشغول به کار باشد؛ آیا می توان او را به هرعلتی اخراج کرد؟ با توجه به وجود قانونی که در صورت اخراج، باید مبلغ معیّنى به او بدهند تا از آنجا برود؛ تکلیف کارفرما چیست؟

پاسخ :
در صورت تخلّف و نپذیرفتن تذکّرات، اخراج او مانعی ندارد؛ ولى حقّ و حقوق عرفى و قانونى او را باید پرداخت کرد.

منبع: makarem.ir