شنبه، 5 تير 1395

پرسش :

چه رطوبت هایی از انسان خارج می شود؟

پاسخ :
رطوبت هایى که از انسان خارج مى‏‌شود غیر از بول و منى بر چند قسم است:
اوّل آبى که گاه بعد از بول بیرون مى‏‌آید و کمى سفید و چسبنده است و به آن ودی مى ‏گویند،
دوم آبى که هنگام ملاعبه و بازى کردن با همسر بیرون مى‏‌آید و به آن مذی مى‌‏گویند، سوم آبى که گاه بعد از منى بیرون مى‌‏آید و به آن وذی گویند، همه این آبها در صورتى که مجرا آلوده به بول و منى نباشد، پاک است و وضو و غسل را هم باطل نمى‏‌کند.

منبع: makarem.ir