شنبه، 5 تير 1395

پرسش :

اگر صاحب‌خانه یا میهمان متوجه شود که غذا نجس است باید به دیگران اطلاع دهد؟

پاسخ :
هرگاه صاحب خانه در بین غذا خوردن بفهمد غذا نجس است، بنابر احتیاط واجب باید به میهمان ها بگوید، ولى اگر یکى از میهمان ها بفهمد لازم نیست به دیگران بگوید فقط خودش باید اجتناب کند، مگر این‏که با او معاشرت داشته باشند که براى جلوگیرى از آلودگى خودش مى‌تواند بعد از غذا خوردن به آنها بگوید، تا دست و دهان خود را آب بکشند.

منبع: makarem.ir