شنبه، 5 تير 1395

پرسش :

گوشت که در بازار مسلمین خرید و فروش می شود که ممکن است از بلاد کفار باشد چه حکمی دارد؟

پاسخ :
گوشت‏‌هایى که در بازار مسلمانان فروخته مى‌‏شود، یا مسلمانى براى انسان هدیه مى‌‏آورد پاک و حلال است، و تحقیق و تفحّص درباره آن لازم نیست؛ ولى اگر بدانند آن مسلمان گوشت‌ها را از کافر گرفته و رسیدگى لازم نکرده، لازم است از آن اجتناب شود (یعنی نخورند).

منبع: makarem.ir