يکشنبه، 6 تير 1395

پرسش :

الف) آیا نجاست از سطوح پایین تر به سطوح بالاتر منتقل می شود؟ سطحی را در نظر بگیرید که دارای چند درجه شیب است به طوری که اگر آب بریزیم از بالا به پایین جاری می شود، اگر در قسمتی از آن سطح مقداری نجاست باشد آیا این نجاست سطوح بالاتر را نیز نجس می کند؟ ب) حداقل ارتفاع یا شیب برای انتقال نجاست از سطوح پایین تر به بالاتر چقدر است؟

پاسخ :
الف) خیر، نجس نمی شود.
ب) همین قدر که بگویید این سطح شیب دارد گرچه خیلی ناچیز باشد.

منبع: makarem.ir