يکشنبه، 6 تير 1395

پرسش :

در یکى از جلسات روضه زنانه، خانم گوینده مى‌گفت: شستشوى لباس در دو وقت، کار خوبى نیست: نخست به هنگام شب؛ زیرا موقع استراحت آب است، و دیگر روزهاى جمعه؛ بخاطر این که آب مهریّه حضرت زهرا (سلام الله علیها) است؛ مگر این که لباس سیّدى را به همراه لباس‌هایتان بشوئید! آیا این سخنان صحیح است؟ در صورت عدم صحّت، لطفآ چنین گویندگانى را نصیحت کنید.

پاسخ :
این سخنان صحیح نیست، و لازم است این خواهران بدون تحقیق عهده‌دار بیان مسائل نشوند، که مسئولیّت آن سنگین است.

منبع: makarem.ir