يکشنبه، 13 تير 1395

پرسش :

در برخی مؤسّسات خصوصى از جمله بعضى مدارس غير انتفاعى براى فرار از ماليات، ليست هاى حقّ الزحمه را به اشكال مختلف تنظيم مى‌كنند، شگردهايى را به كار مى‌برند، و در برخى موارد ممكن است از امضاى معلّمان سوء استفاده هم بشود، با توجّه به اين كه نظام، نظام اسلامى است آيا اين گونه كارها شرعاً صحيح است؟ آيا معلّمانى كه اين گونه ليست‌ها را امضا مى‌كنند تكليفى متوجّه آنها مى شود؟

پاسخ :
این کارها مشروع نیست و معلّمین محترم باید به گونه‌اى عمل کنند که از امضاى آنها سوء استفاده نشود.

منبع: makarem.ir