يکشنبه، 13 تير 1395

پرسش :

مدتى است كه به عنوان کارورز در اداره اى كار می‌كنم؛ من مجبورم با امكانات دولتى، كارهاى شخصى آنها را انجام بدهم (چون غیر از کارهای شخصی مسئولین، کار دیگری نیست که بخواهم انجام بدهم) و درغیر این صورت باید کارم را رها کنم؛ با توجه به این مطلب، اشتغال من و حقوق دریافتی چه حکمی دارد؟

پاسخ :
تا زمانی که ضرورت اقتضاء کند می توانید به این کار ادامه دهید.

منبع: makarem.ir