يکشنبه، 13 تير 1395

پرسش :

سازمان تاکسیرانى برای هر مقصدى مبلغى را به عنوان کرایه مشخّص نموده است؛ حال اگر عرف برای همان مقصد، مبلغى مغایر با نظر سازمان در نظر بگیرد، آیا باید طبق عرف عمل کرد؟ و در این مواقع اگر راننده ای تقاضای پول بیشتری از نرخ مصوب کند و ما ندهیم راننده می گوید راضی نیستم، در این صورت تکلیف چیست؟

پاسخ :
چنانچه سازمان مذکور یک سازمان رسمى است، باید به نرخ آن عمل کرد و راننده نسبت به بیشتر از آن حقی ندارد.

منبع: makarem.ir