يکشنبه، 13 تير 1395

پرسش :

برخی کارمندان به دلیل تمام شدن مرخصی سالانه خود به صورت غیر قانونی به مرخصی رفته و کارت ورود و خروج خود رابه دیگری داده که در روز های که در سر کار نیستند از عوض او کارت بزند به صورتی که فرد در خارج از شرکت است ولی حضور او ثبت شده است آیا حقوقی که فرد از این راه دریافت می کند حلال است؟ آیا کل حقوق دریافتی آن ماه حرام است و یا فقط حقوق روزی که مرخصی غیر قانونی بوده؟ سوال دیگر اینکه عمل همکاران وی که کارت را می زنند چه حکمی دارد؟ آیا آنها در گناه و کسب درآمد غیر حلال سهیم هستند؟

پاسخ :
حقوق روزهایی که در مرخصی غیر قانونی بوده است اشكال دارد و همچنین عمل همکاران او، شراکت در گناه محسوب می گردد.

منبع: makarem.ir