سه‌شنبه، 15 تير 1395

پرسش :

آیا وسیله نقلیه مانند ماشین سوارى و وانت، که در طول سال گاهى براى امور شخصى و گاهی برای کسب و کار مورد استفاده قرار می گیرد خمس دارد؟

پاسخ :
به آن مقدار از سرمایه ماشین که با آن کار مى کند، خمس تعلّق مى گیرد و به مقدارى که جهت نیاز شخصى مورد استفاده قرار مى گیرد و با موقعیت و شان او تناسب دارد، خمس تعلق نمى گیرد مثلا اگر شش ماه در طول سال با آن کار مى کند و شش ماه براى نیازهاى شخصى اش اختصاص دارد، باید نصف مبلغ آن را بابت خمس محاسبه کند.

منبع: makarem.ir