سه‌شنبه، 15 تير 1395

پرسش :

اگر شخصی مال او با اموال دیگران مخلوط شده و نتواند مالکین آن را به طور معین تشخیص دهد تکلیف چه می باشد؟

پاسخ :
هرگاه انسان بداند مال او با اموال دیگران مخلوط شده و مقدار آن معلوم باشد و بداند که مالک آن از چند نفر معیّن بیرون نیست، ولى نتواند مالک را بطور معیّن تشخیص دهد، باید در بین همه آنها بطور مساوى تقسیم کند.

منبع: makarem.ir