پنجشنبه، 17 تير 1395

پرسش :

اگر شخصى به مستحقّ خمس، مقدارى پول به عنوان سهم امام علیه السلام بدهد که چیز معینى بخرد ولى آن شخص این پول را صرف خرید چیز مهمترى که ارزانتر است مى‌کند این کار چه حکمی دارد؟

پاسخ :
در مورد سهم مبارک امام (علیه السلام) هر گاه مالک مصرف خاصّى را تعیین کند پیروى از او لزومى ندارد و امّا اگر حاکم شرع تعیین کند احتیاط رعایت آن است.

منبع: makarem.ir