پنجشنبه، 17 تير 1395

پرسش :

بنده تا کنون خمس نداده ام و ازدواج کرده ام و وسایل و دارایی متعلق به هر دو نفرمان می‎باشد چگونگی حساب و اینکه به چه چیزهایی تعلق می‌گیرد را راهنمایی فرمایید.. در ضمن هر دو کارمند دولت و از لحاظ وضع مادی در حد متوسط بوده و خانه و ماشین و...در حد متعارف می‌باشد.

پاسخ :
خمس منزل مسکونى و اسباب و اثاثیّه منزل، و وسیله سوارى (اگر دارید) را با شما مصالحه کردیم. بقیّه اموال و دارایى ها مانند پول نقد و پس انداز و مطالبات و مواد خوراکی موجود در منزل و هم‌چنین مواد مصرفی را محاسبه کنید بدهى هاى مربوط به آن را کسر کرده، خمس باقیمانده را یک‌جا یا تدریجاً ارسال فرمایید.

منبع: makarem.ir