جمعه، 18 تير 1395

پرسش :

بنده به عنوان مهریه همسرم نیمی از دارایی هایی را که از درآمد بنده حاصل می‎شود قرار داده ام. نظر شما راجع به این موضوع چیست؟ یه عنوان مثال اگر دو تومان در جیب بنده باشد آیا یک تومان آن متعلق به همسرم می باشد؟

پاسخ :
چنین مهریه ای باطل است و باید مهر المثل به او بپردازید یعنی مهریه ای همانند افراد شبیه به او.

منبع: makarem.ir