چهارشنبه، 23 تير 1395

پرسش :

این جانب جوانی هستم 21 ساله که در حال حاضر با شرایطی که دارم نمی‌توانم ازدواج کنم و با شرایطی هم که در جامعه امروز است کنترل کردن شهوات برای این جانب سخت شده است البته با توجه به اینکه گفته شده برای جلوگیری از این مسئله شرایطی که گفته شده است مانند گرفتن روزه و غیره ... را هم انجام داده ام ولی با شرایطی که دارم این مسئله خیلی سخت شده بعضی از دوستان مذهبی مسئله صیغه را برای من مطرح کرده اند می خواستم سوال کنم که من می توانم با توجه به مسائل اسلام این کار را انجام دهم و آیا خواندن صیغه عقد موقت به توسط خودم درست است البته به زبان فارسی و صحیح آن.

پاسخ :
عقد موقت برای شما اشکالی ندارد و می توانید صیغه را از روی رساله بخوانید (ولی ازدواج موقت دختر باکره بدون اذن پدر جایز نیست).

منبع: makarem.ir