چهارشنبه، 23 تير 1395

پرسش :

چرا شورای امنیت، 6 قطعنامه (قبل از قطعنامه‌ی 2231) علیه ایران را تحت «فصل هفتم منشور ملل متحد» صادر نکرده است؟

پاسخ :
امریکا و انگلیس در پیش‌نویس قطعنامه‌ها علیه ایران قصد داشتند تا این قطعنامه‌ها تحت فصل 7 صادر شود، ولی روسیه و چین با آن مخالفت نموده و تأکید کرده بودند «عدم تعلیق غنی‌سازی» توسط ایران، موجب تهدید و یا نقض صلح و امنیت بین‌المللی نیست و لذا نمی‌توان قطعنامه را تحت فصل 7 صادر نمود و بر همین اساس تصریح به فصل 7 در قطعنامه‌ها علیه ایران حذف شد.