چهارشنبه، 23 تير 1395

پرسش :

برای ازدواج علاوه بر بلوغ جنسی رسیدن به بلوغ اقتصادی و فکری لازم است و رسیدن به این دو بلوغ غالبا چند سال بعد از بلوغ جنسی امکان پذیر است، برای رفع نیازهای جنسی در این فاصله دین اسلام چه راهکاری ارائه می دهد؟

پاسخ :
چنانچه از عوامل تحریک نظیر فیلم‌ها و کتاب‌ها و مجلات و نشریات فاسد و مجالس آلوده، و دوستان ناباب و حتی غذاها و مناظر تحریک کننده اجتناب ورزید، و اوقات فراغت خود را با مطالعه کار و مانند آن پر کنید، و بر خداوند توکل نمائید و هر روز مقداری ورزش کنید انشاء الله بر هوای نفس و وسوسه های شیطان غلبه خواهید کرد، ما هم برای موفقیت شما دعا می کنیم.

منبع: makarem.ir