يکشنبه، 27 تير 1395

پرسش :

گفته مى شود که استفاده از چادر مشکى براى خواهران مناسب نیست و مکروه مى‌باشد، و خواهران باید از پوشاک روشن و رنگ‌هاى متنوّع استفاده نمایند و دلیلى ندارد که توصیه شود خانم‌ها کفش و مانتوى تیره بپوشند، حال سؤال این است که در حال حاضر و با توجّه به شرایط فعلى جامعه ما، تکلیف پوشش خواهران چیست و آیا سخنان فوق و امثال آن، با توجّه به آثار و تبعات آن براى جامعه، شرعاً صحیح است؟

پاسخ :
انتخاب چادر مشکى براى زنان، و عباى مشکى براى مردان، مکروه نیست. و استفاده از رنگ‌هاى ساده دیگر مادام که منشا مفاسدى نشود نیز جایز است؛ البتّه رنگ‌هاى سنگین بهتر است.

منبع: makarem.ir