جمعه، 29 مرداد 1395

پرسش :

فردى قطع نخاع هستم. و به دلیل آن که بول و غائط بى اختیار از من خارج مى شود از کیسه ادرار استفاده مى‌کنم (سند و کاندوم) به همین جهت دائماً ادرار من جریان دارد، و داخل کیسه مى‌ریزد. به چه شکلى مى توانم قرآن بخوانم، و دست به آیات قرآن بزنم؟

پاسخ :
شما مى توانید وضو بگیرید و مشغول قرائت قرآن شوید. و مادام که فاصله زیادى نشده، مى توانید خطّ قرآن را لمس کنید.

منبع:makarem.ir