جمعه، 29 مرداد 1395

پرسش :

در مسأله اعجاز و انجام کارهاى خارق العاده که یکى از راه‌هاى شناسایى پیامبران (ص) است آیا خداوند به پیامبران (ص) خود قدرتى مى دهد که آنها، یا خود به آوردن معجزه اقدام مى کنند و یا معجزه کاملا به وسیله خدا انجام مى شود و فقط در قالب کارى از جانب پیامبران (ص) نشان داده مى شود؟

پاسخ :
معجزه به هر دو صورت ممکن است انجام شود، گاه خداوند به پیامبرش (ص) قدرت این کار را مى دهد و گاه پیامبر (ص) دعا مى کند و خدا دعاى او را اجابت مى کند.

منبع:makarem.ir