جمعه، 29 مرداد 1395

پرسش :

دیده مى‌شود که بعضى از متدیّنین به هنگام شنیدن نام مبارک حضرت مهدى امام عصر (عجّل الله تعالى فرجه الشریف) به احترام آن حضرت دست بر سر مى گذارند، آیا این مطلب در روایتى وارد شده است؟

پاسخ :
در روایت معروف دعبل خزاعى شاعر اهل بیت (علیهم السلام)، آمده است که وقتى قصیده مشهور مدارس آیات را خدمت امام على بن موسى الرضا (علیه السلام) مى‌خواند، هنگامى که به این بیت رسید:
خروج امام لامحاله خارج *** یقوم على اسم اللّه والبرکات
امام (علیه السلام) دست بر سر نهاد و به عنوان احترام برخاست و از خداوند متعال فرج حضرت ولى عصر «روحى و ارواح العالمین لتراب مقدمه الفداه» را در خواست نمود.
1. الغدیر، جلد 2، صفحه 361 و منتهى الآمال، باب چهاردهم، فصل ششم.

منبع:makarem.ir