جمعه، 29 مرداد 1395

پرسش :

آیا چشم زخم حقیقت دارد و اگر حقیقت دارد چرا خداوند حسادت آنها را قبول می‌کند و باعث ضربه زدن به آن کسی که چشم می خورد می‌شود؟

پاسخ :
چشم زخم در واقع نوعی انرژی موجود در چشم است که شخصی که دارای آن است می تواند از آن استفاده خوب یا بد کند مانند چاقویی است که کسی به دست می‌گیرد. ولی بیشتر چشم زخم هایی که مردم می گویند خیالات است.

منبع:makarem.ir