شنبه، 30 مرداد 1395

پرسش :

شهریه طلبه ای که درس نمی رود ولی کار حوزوی دارد و طلابی که فقط درس می‎دهند و طلابی که به عنوان روحانی کاروان به عتبات و عمره مشرف می شوند چه حکمی دارد؟

پاسخ :
آنهایی که تدریس می کنند و یا مرتبا به درس می روند می توانند از شهریه استفاده کنند و آنها که کار حوزوی می کنند باید اجازه خاص بگیرند و روحانیان کاروان‌ها نیز اشکالی ندارد ولی باید عقب ماندگی‌ها را جبران کنند.

منبع:makarem.ir