شنبه، 30 مرداد 1395

پرسش :

اخيرا شنیديم كه آيت الله مكارم فرمودند: طلابي كه مباحثه نمي‎كنند بايد شهريه را عودت دهند، حال تكليف طلابي كه گاهي مباحثه مي‎كنند و گاهي نمي‌كنند (و مقدار مباحثه نكردن بيشتر است) چيست؟

پاسخ :
ما در مورد مباحثه مطلبی نگفته ایم بلکه گفته ایم باید وظیفه طلبگی را انجام دهند و اگر خوب درس بخوانند و مطالعه کنند استفاده از شهریه مانعی ندارد.

منبع:makarem.ir