شنبه، 30 مرداد 1395

پرسش :

با عنایت به نیاز شدید جامعه اسلامى ایران نسبت به رفع ابهام حکم شرعى موادّ مخدّر، دانشگاه ما تصمیم به بررسى موضوع فوق نموده است، لطفاً حکم شرع را در این مورد بیان فرمایید.

پاسخ :
بى شکّ استعمال موادّ مخدّر به هر مقدار و اندازه که باشد، حرام است. خواه موادّ مخدّر قدیمى باشد، یا آنچه در عصر ما به وجود آمده، یا بعداً به وجود مى آید. و هر گونه کمک براى کشت، داشت، برداشتِ محصول، تهیّه، توزیع، خرید، فروش، نگهدارى و مصرف آن نیز حرام است. و جوامع اسلامى باید به شدّت با این بلاى خانمان‎سوز مبارزه کنند، و در امر به معروف و نهى از منکر کوتاهى ننمایند.
منبع:makarem.ir