شنبه، 30 مرداد 1395

پرسش :

خواندن ادعیه و قرآن به زبان فارسی آیا خوب است یا نه؟ با توجه به اینکه ما زبان عربی را کاملا بلد نیستیم و نمی توانیم قواعد آن را رعایت کنیم و با توجه به اینکه اگر آیات را به صورت غلط بخوانیم کلا معنای آیه عوض می شود بهتر نیست آنها را به صورت فارسی خوانده و در معنای آنها نیز تامل کنیم؟ در بعضی از ادعیه آمده که مثلا ذکر خاصی را به تعداد مشخصی بخوانید حکمت این‎ها چیست و اگر آنها را کم و زیاد بخوانیم چه تاثیری دارد؟

پاسخ :
سعی کنید قرآن و دعاها را همراه با دقت در معنای آن قرائت کنید و از این جهت، خواندن ترجمه، بسیار مطلوب است اما اگر به زبان عربی خوانده نشود، قرائت محسوب نشده و ثواب آن را ندارد و یادگیری قواعد عربی آن، کار مشکلی نیست.

منبع:makarem.ir