يکشنبه، 31 مرداد 1395

پرسش :

همسر من برای دعا کردن به یک خانم سیّدی مراجعه کرده است که برای دعا کردن از او طلب پول زیادی (مبلغ 260000 تومان) کرده است و هنگامی که به همسرم اعتراض کردم او مرا از نفرین آن خانم می ترساند. خواهشمند است مرا راهنمایی کنید.

پاسخ :
به ایشان بگویید فریب افراد شیاد را نخورید و دنبال این حرف ها نروید، ما به شما توصیه می کنیم سعى کنید تمام نمازها، مخصوصاً نماز صبح را اوّل وقت بجا آورید. و پس از نماز صبح دست راست را بر سینه نهاده، هفتاد مرتبه ذکر «یا فتّاح» را تکرار کنید. سپس 110 مرتبه صلوات بفرستید، و گاه نیز ذکر «لا حول و لا قوه الا بالله» را تکرار نمایید، و هر روز هر چند به مقدار کمى صدقه دهید. انشاء الله این کار در رفع مشکلات شما موثّر است.

منبع:makarem.ir