يکشنبه، 31 مرداد 1395

پرسش :

با توجّه به این که واژه «رضوى» منسوب به امام رضا (علیه السلام) است، آیا لگد کردن یا در زباله دان انداختن کاغذها و پلاستیک‎هایى که روى آن جملات «محصولات آستان قدس رضوى»، «کیک رضوى»، «بنیاد پژوهش‎هاى اسلامى آستان قدس رضوى» یا مانند آن نوشته شده، از نظر شرعى اشکال دارد؟

پاسخ :
ظاهراً این‌ها جنبه اسمى براى آن موسّسات و محصولات پیدا کرده، و اشکالى ندارد; هر چند بهتر است احترام آن رعایت شود.

منبع:makarem.ir