يکشنبه، 31 مرداد 1395

پرسش :

انسان بسیار گنه‎کارى هستم، و گناهان وحشتناکى مرتکب شده ام. از اعمال گذشته توبه کرده، و در اوّلین مرحله، پشیمان و نادم هستم. آیا خدا مرا مى بخشد؟ چه کارهایى اجر بسیار زیاد دارد، که در ابتدا آنها را انجام دهم، تا آرامش یابم؟

پاسخ :
بالاترین عمل، امیداوارى به عفو و بخشش الهى، و پرهیز از آنچه خداوند در قرآن، و پیامبر اکرم و ائمّه معصومین (علیهم السلام) در فرمایشاتشان فرموده، و علما و مجتهدین در رساله ها بیان کرده اند. سعى کنید با کارهاى خوبِ آینده، مخصوصاً خدمت به مردم با دست یا زبان یا مال، اعمال بد گذشته را جبران کنید.

منبع:makarem.ir