يکشنبه، 31 مرداد 1395

پرسش :

انتشار جسارت ناباورانه سرسلسله نعمة الهى گنابادى به ساحت مقدس حضرت ام ابيها فاطمه زهرا سيده بانوان عالم عليها السلام كه با شِگِرد (گفتن شهادت حضرت زهرا مقام شهيد را بى ارزش مي‎كند حضرت زهرا رحلت كرده) توسط سايت شيعه نيوز اعلام گرديده موجب خشم واندوه هر مسلمان متعهد است. جمعى از فقراى گنابادى برائت جوئى از نورعلى گنابادى معروف به مجذوبعلى عضو گروهك نهضت آزادى كه زمانش سرآمده را وظيفه فقرى خوددانسته. اميد داريم ديگر اخوان شرافت شيعه بودن را كه اقطاب سلسله برآن فخر داشتند فداى تعصب بى جا ننمايند. فقراى قديمى كه زمان حضرت صالح علي‎شاه وحضرت رضا علي‎شاه را درك كرده اند مي‎دانند نورعلى داراى انحرافات اعتقادى مي باشد حتىٰ حضرت رضا علي‎شاه با ورود نامبرده به حسينيه، مجلس را ترك مى كردند. (برای رعایت شئون افراد از ذکر اسامی امضاء کنندگان خودداری کردیم و در بایگانی موجود است).

پاسخ :
ما نسبت به اقدامی که درباره برائت جستن از کسی که به ساحت مقام حضرت زهرا سلام الله علیها جسارت کرده انجام داده اید به شما تبریک می گوییم و از شما تشکر می کنیم؛ امیدواریم بقیه نیز این راه شما را بپیمایند.

منبع:makarem.ir