يکشنبه، 31 مرداد 1395

پرسش :

آیا این حدیث از امام صادق (ع) صحت دارد یا نه؟ و آیا تطبیق آن بر مرگ پادشاه عربستان صحیح است؟ امام صادق فرمودند: هر کس مرگ عبدالله را برای من تضمین کند، من ظهور قائم را برای او تضمین می کنم... منبع:بحار الانوار ج 52 ص 210

پاسخ :
با توجه به مرسله بودن سند روایت، نمی توان به آن اعتماد کرد و به فرض صحت سند، تطبیق آن با پادشاه فوت شده عربستان دلیلی ندارد و به طور کلی توجه داشته باشید که تطبیق شخصیت های حدیثی بر رجال عصر ثابت نیست.

منبع:makarem.ir