يکشنبه، 31 مرداد 1395

پرسش :

با این که براى خداوند امکان داشت که مرا به عنوان یک انسان در زمان یکى از چهارده معصوم (علیه السلام) به دنیا آورد، تا من موفّق به زیارت وى شوم، ولى این کار را نکرد. در حالى که بسیارى از کافران که لیاقت دیدن معصومین (علیهم السلام) را نداشته اند، در زمان آنها بوده، و موفّق به زیارت برخى از آن بزرگواران شده اند. آیا این، با عدل الهى سازگار است؟

پاسخ :
در بعضى از روایات آمده است: «آنها که بعد از دوران پیامبر (صلى الله علیه وآله) و حضرات معصومین (علیهم السلام) به دنیا مى آیند، و به آنها ایمان مى آورند، مقامشان بالاتر از کسانى است که در عصر و زمان آنها زندگى مى کردند.» اگر آنها امتیازى داشته اند، این گروه نیز امتیاز مهمّى دارند، و به این ترتیب عدالت اجرا مى‎شود.

منبع:makarem.ir