يکشنبه، 31 مرداد 1395

پرسش :

می‎خواستم نظر ایشان را در رابطه با اعتبار حدیث کسا معروف در مفاتیح الجنان بدانم. البته در اصل ماجرای کسا شیعه و سنی متفق و موافق هستند. ولی سؤال بنده در رابطه حدیث کسا مشهور در بین ما شیعیان هست.

پاسخ :
حدیث کسا به طور اجمال همان گونه که می دانید از روایات متواتره است ولی آنچه در مفاتیح کنونی دیده می شود در منابع معتبر نیامده است و در مفاتیح الجنان مرحوم حاج شیخ عباس قمی نیز نبوده و بعداً به آن اضافه کرده اند.

منبع:makarem.ir