پنجشنبه، 4 شهريور 1395

پرسش :

حکم مسلمانانی که براى حفظ مذهب، فرهنگ، ناموس و آزادى خود علیه متجاوز، قیام کرده اند و در این مبارزه کشته شده اند چیست و این حرکت جهاد محسوب مى شود؟

پاسخ :
مادام که براى دفاع از جان و مال و ناموس مسلمین و اساس اسلام و مذهب اهل بیت(علیهم السلام) تلاش مى کنند عمل آنها جهاد است و آنها که دراین راه کشته مى شوند شهیدند، امّا باید سعى کنند از مجتهد یانماینده مجتهدى دستور بگیرند.

منبع:makarem.ir