پنجشنبه، 4 شهريور 1395

پرسش :

از چه راهی محرمیت از طریق شیردهی اثبات می شود؟

پاسخ :
شیر دادنى که علّت محرم شدن است به دو چیز ثابت مى‏‎شود:
اوّل: خبر دادن عدّه‎‏اى که انسان از گفته آنها یقین پیدا کند.
دوم: شهادت دو مرد عادل یا چهار زن عادل، بلکه احتیاط واجب آن است که به شهادت یک مرد با یک زن هم اکتفا کند، ولى شاهدها باید شرایط شیر دادن را هم بگویند، مثلًا بگویند ما دیده ‏ایم که فلان بچه پانزده بار از پستان فلان زن شیر کامل با شرایط شرعی آن، خورده است و اگر بدانیم همه آنها شرایط را مى‏دانند و در آن توافق دارند، شرح دادن آن لازم نیست.

منبع:makarem.ir