پنجشنبه، 4 شهريور 1395

پرسش :

شخصى به هنگام غروب آفتاب به طرف شکار تیراندازى نموده، و آن را زخمى مى کند. شکارچى از همان لحظه به دنبال یافتن شکار مى رود (دنبال کردن شکار زخمى از ردّ خونى است که از او بر جا مى ماند). بعد از لحظاتى شب فرا مى رسد، شکارچى مجبور مى شود شکار را رها نموده، و شب را در آن منطقه بخوابد. روز بعد به جستجو ادامه مى دهد، و بعد از مدّتى شکار را در حالى مى یابد که به خاطر خون زیادى که از او رفته، مرده بود. آیا گوشت این شکار حلال است؟

پاسخ :
در صورتى که مى داند شکار به وسیله همان تیر از بین رفته، گوشت آن حلال است.

منبع:makarem.ir