پنجشنبه، 4 شهريور 1395

پرسش :

اگر کودکی نابالغ مالی را از زمین پیدا کند تکلیف چیست؟

پاسخ :
هر کودک نابالغى مالى را پیدا کند احتیاط واجب آن است که ولىّ او اعلان نماید و چنانچه تا یک سال صاحب آن پیدا نشد مطابق یکى از دستورهاى چهارگانه، آنچه مطابق مصلحت کودک است عمل مى نماید که دستورهای چهارگانه عبارتند از:
1ـ آن را براى خود بردارد به قصد این که هر وقت صاحبش پیدا شد اگر آن مال موجود نیست، عوض آن را به او بدهد.
2ـ به صورت امانت براى او نگهدارى کند.
3ـ از طرف صاحبش صدقه در راه خدا بدهد.
4ـ آن را به حاکم شرع بسپارد و احتیاط مستحب صدقه دادن یا سپردن به حاکم شرع است.

منبع:makarem.ir