جمعه، 5 شهريور 1395

پرسش :

اینجانب تحویلدار بانک هستم، در طىّ ایّام تحویلدارى، روزهایى پیش مى آید که در آخر روز مبلغى پول اضافه داریم، یا این که کسر مى آوریم. مبالغ پول اضافى را به حساب بانک واریز مى نماییم و مبالغ کسرى را نیز باید از خودمان تأمین کنیم. آیا جایز است از پول‌هایى که اضافه مى آوریم، کسرى ها را جبران نماییم؟

پاسخ :
شما باید طبق مقرّرات بانک و قراردادى که با آنها دارید عمل نمایید و اگر در مورد پول‌هایى که اضافى مى آید قراردادى ندارید و از پیدا کردن صاحب آن مایوس هستید مى توانید به شخص نیازمندى بدهید و اگر خودتان نیاز دارید به اندازه پول هایى که کم مى آید از آن استفاده کنید.

منبع:makarem.ir