جمعه، 5 شهريور 1395

پرسش :

زنی از همسرش طلاق گرفته و بعد از گذراندن عده طلاق با مرد دیگری ازدواج می کند و این در حالی است که نمی دانست شوهر اوّل او بعد از یک ماه از طلاقش فوت کرده است با توجه به این مطلب، ازدواج مجدد او چه حکمی دارد؟

پاسخ :
اگر طلاق رجعی بوده و عقد را خودشان نخوانده اند و به دیگری وکالت داده اند به یکدیگر حرام ابدی نمی شوند و پس از اتمام عده وفات می توانند عقد کنند. اما اگر عقد را خودشان خوانده اند و دخول هم حاصل شده است به هم حرام ابدی هستند.

منبع:makarem.ir