شنبه، 13 شهريور 1395

پرسش :

نوعى خرچنگ دراز به نام شاه میگو و نوعى خرچنگ دراز به نام خرچنگ آب شیرین وجود دارند که شباهت ساختمانى بسیار زیادى با میگو دارند و تفاوت فاحشى با خرچنگ معروف که داراى بدنى گرد و پهن است و در کنار دریا و یا رودخانه ها زندگى مى کند دارد، آیا این‌ها حلال هستند یا حرام؟

پاسخ :
حکم در این جا تابع صدق موضوع در نظر عرف است، اگر به آن، خرچنگ (سرطان) گفته شود حرام است و اگر صدق روبیان (میگو) بر آن کند حلال است، براى تشخیص این موضوع مى توانید به صیّادان مراجعه کنید.

منبع:makarem.ir