شنبه، 13 شهريور 1395

پرسش :

اگر بر ما معلوم باشد که صاحبان برخی مشاغل که به تولید مواد غذایی مشغول هستند مسلمان نبوده و جزو اهل کتاب هم نیستند. در این صورت خرید و فروش و مصرف محصولات آن‌ها چه حکمی دارد؟

پاسخ :
خرید و فروش مواد غذایی غیر گوشتی آن‌ها اشکالی ندارد ولی در صورتی‌که یقین داشته باشید دست آن‌ها را رطوبت با آن مواد تماس داشته احتیاط اجتناب است مگر در مواردی که خارج از کشورهای اسلامی زندگی می کنند.

منبع:makarem.ir