شنبه، 20 شهريور 1395

پرسش :

آیا انسان می تواند از زکات اموال خود چیزی را وقف کند؟ و آیا در این حکم فرقی میان وقف عام و خاص یا وقف بر اولاد می باشد؟

پاسخ :
انسان مى‏‎تواند از زکات، کتاب‌هاى دینى و علمى و قرآن و دعا و سایر کتبى که در پیشرفت هدف‌هاى اسلامى موثّر است بخرد و وقف‏ نماید، خواه وقف‏ عموم کند، یا وقف‏ اشخاص خاص، حتّى مى‏‌تواند بر اولاد خود و کسانى که واجب‏النّفقه او هستند وقف‏ کند؛ ولى نمى‏‌تواند از زکات املاکى بخرد و بر اولاد خود وقف‏ نماید.

منبع: makarem.ir