دوشنبه، 22 شهريور 1395

پرسش :

آيا زوج مى‎تواند طلاهايى را كه براى زوجه اش در زمان عقد يا عروسى يا پس از آن خريده و تحويل او داده است و معلوم نيست كه قصد تمليك داشته يا نه؟ و نيز وضعيت هبه آن نامعلوم است، هرچند احتمال هبه در قبال اعمال مشروع غير از استمتاعات زياد است، استرداد نمايد؟

پاسخ :
ظاهر کار این است که آنها را به او بخشیده شده است، ولى بازپس گرفتن آن مادامى که اصل آن موجود باشد جایز است، امّا اگر آن را تبدیل کرده شوهر نمى تواند آن را بازپس بگیرد.

منبع: makarem.ir