دوشنبه، 22 شهريور 1395

پرسش :

لطفاً نظر مبارك خويش را در خصوص اين مسأله كه اگر زوج در هنگام ازدواج جهيزيه زوجه را از مال خودش تهيه نمايد. آيا در موقع طلاق زوجه حقّ مطالبه و استرداد چنين جهيزيه‎اى را دارد يا خير، بيان فرماييد.

پاسخ :
اگر جهیزیه را جزیى از مهر یا شرط ضمن العقد قرار دهد، نمى تواند بازپس بگیرد، ولى اگر هبه کرده قابل بازپس گرفتن است.

منبع: makarem.ir