دوشنبه، 22 شهريور 1395

پرسش :

پدرى مالى را به پسر نابالغ خويش هبه شرعى نموده است، ولى مدّتى بعد پدر، مقدارى از آن زمين را مى فروشد.

پاسخ :
پدر بعد از هبه به پسر نابالغ خود نمى تواند برگردد و اگر معامله اى روى آن براى خودش انجام دهد باطل است و اگر براى پسر و به نفع او بوده جایز است; ولى پولش مال پسر است و اگر آن مال تلف شده، پدر ضامن است.

منبع: makarem.ir