دوشنبه، 22 شهريور 1395

پرسش :

كسى دو نفر را وصى قرار دهد چنانچه يكى از آن دو بميرد يا ديوانه يا كافر شود وظیفه چیست؟

پاسخ :
هرگاه کسى دو نفر را وصى قرار دهد که مشترکاً کارها را انجام دهند، چنانچه یکى از آن دو بمیرد یا دیوانه یا کافر شود حاکم شرع یک فرد دیگر را به جاى او معیّن مى‏‎کند و اگر هر دو چنین شوند حاکم شرع دو نفر دیگر را معیّن مى‏‎کند.

منبع: makarem.ir