دوشنبه، 22 شهريور 1395

پرسش :

کسی در قيد حيات به فرد ب وصيت كرد كه بعد از مرگ من از ثلث اموالم از جانب من به حج برو و ايشان هم قبول كردند، در صورتی که آن زمان فرد ب انسانى خوب و با ديانت بوده، ولى هم اكنون منحرف شده است و اهل اعتياد و شرب خمر شده و صلاحيت انجام اين وصيت را ندارد حال بفرماييد كه هم اكنون بايد وراث چه كنند؟ لازم به ذكراست كه فرد ب مي‎گويد كه شما چه كار به اعتياد و شرب خمر من داريد؟ من حاضرم به نيابت از میت به حج بروم و وصيتش را انجام دهم؟

پاسخ :
در صورتی که مطمین باشید حج را به صورت صحیح انجام می دهد مطابق وصیت عمل کنید ولی مساله امر به معروف و نهی از منکر را با زبان خوب در مورد او ترک نکنید انشاء‌الله شاید همین مساله سبب اصلاح وی شود.

منبع: makarem.ir