دوشنبه، 22 شهريور 1395

پرسش :

پدرم وصيّت‏ نموده كه به جاى او حج بروم، در صورتى كه چيزى به ارث نگذاشته است. آيا عمل به اين وصيّت‏ واجب است؟ آيا مى‎‏توانم براى خودم به مكّه بروم، و كسى را اجير كنم تا از طرف پدر حج بجا آورد؟ آيا قربانى براى او و خودم هر دو واجب است؟

پاسخ :
اگر مالى از خود نگذاشته، بر شما واجب نیست براى او حج بجا آورید، و اگر خودتان مایل باشید، مى‏‎توانید کسى را در آنجا نایب بگیرید که براى او حج بجا آورد، و هر کدام باید یک قربانى ذبح کنید.

منبع: makarem.ir